Paneelsysteem of blokhut?

Delen
024

Er zijn geen expliciete voor- of nadelen aan een paneelsysteem of blokhut opbouw. De keuze die je uiteindelijk maakt, is afhankelijk van je persoonlijke stijl. Zo past een paneelsysteem eerder in moderne omgeving en zal een blokhut zich meer in landelijke of klassieke contreien bevinden.


Paneelsysteem

Verkies je een strakke afwerking? Dan zal de voorkeur eerder naar een paneelsysteem neigen. Met mooi en strak afgewerkte hoeken, is de opbouw van een tuinhuis via een paneelsysteem moderner in afwerking. Niettemin kan een paneelsysteem uitvoering ook in een landelijk uitvoering geplaatst worden.

Naar uitvoering toe geniet paneelsysteem van een eenvoudigere en dus snellere montage ter vergelijking met een blokhut systeem.

Paneelsysteem tuinhuis

Blokhut

Mag de afwerking van je tuinhuis wat robuuster? Dan kies je best voor een blokhut opbouw. Het verschil met een paneelsysteem is dat de hoeken uitsteken ten opzichte van de wanden van je tuinhuis. Dit zorgt voor een ruwer karakter in je tuin.

Blokhut opbouw tuinhuis

De keuze tussen een paneelsysteem of een blokhut is dus afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Weet je echter niet goed welke opbouwmogelijkheid het best past bij jouw tuin? Kom dan langs op ons showterrein of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Delen